Építőipari kisokos

/Építőipari kisokos
Építőipari kisokos2018-05-22T11:25:47+00:00

A téglákat kiégetés után vízszintes felfekvő felületükön megcsiszolják így pontos, szép falazat készíthető a téglákból. Kétféle kötőanyaggal kerül forgalomba, amit a tégla ára tartalmaz!

A téglák oldalán található leginkább a cipzár fogaihoz hasonlító kiemelkedések-bemélyedések azaz nútok-féderek összekapcsolódnak így szükségtelen a függőleges habarcs anyagtakarékos megoldást jelent és jobb hőszigetelést is biztosít.

Minden szerkezet hőszigetelő képességét egy számmal lehet kifejezni. Ez a szám megmutatja, hogy ha a szerkezet két oldalán egymástól különböző hőmérséklet van, akkor mennyi hő jut át a magasabb hőmérséklet felől az alacsonyabb felé. Ez az érték az “U” hőátbocsátási tényező.

Minél kisebb egy szerkezeti elem U értéke annál jobb a hőszigetelése!

W3G-technológia:

W: a kéményrendszer a nedvességnek ellenáll
3: minden fűtési módra alkalmas
G: ellenáll a koromégésnek

EGYKÜRTŐS KÉMÉNY :A legkissebb helyigényű, leggyakrabban használt kéménytípus. Nappaliban lévő cserépkályha és kandalló számára ideális megoldás. Minden más tüzelőberendezésekhez is alkalmazható.
EGYKÜRTŐS SZELLŐZŐS KÉMÉNY :Szellőzőjárattal kiegészített kéménytípus. Alkalmazásásval biztosítható az égéshez szükséges levegő (nem LAS rendszerek esetén) vagy megoldhatjuk vele például a mellékhelyiség szellőzését, konyhai pára/szagelszívó kivezetését.
KÉTKÜRTŐS SZELLŐZŐS KÉMÉNY :Bármelyik Leier kémény típus azonossal vagy másik típussal kombinálható.

Az engób egy agyagásványt tartalmazó természetes színezőanyag, úgynevezett agyagiszap. Az engób a cserép kiégetése során az agyaggal kémiailag egyesül,  beleég a felületbe. Az engób nem egy bevonat, hanem maga a cserép. A cserép anyagának részévé válik, ezáltal egy rendkívül ellenálló felület jön létre.

A RESISTOR A MEDITERRÁN CSEREPEK FELÜLETKEZELÉSE:

  • Rendkívül sima felület
  • Rendkívül ellenálló felület
  • Mohásodással szembeni rezisztencia
  • Nincs vízfelvétel
  • Esztétikus fénnyesség

A COLORSYSTEM A MEDITERRÁN CSEREPEK FELÜLETKEZELÉSE:

  • Magas színvédelem
  • Magas öntisztuló képesség
  • Kiválló kopásállóság

BRAMAC NOVO

A hagyományos felületekhez képest fokozott színvédelmet, fokozott UV védelmet nyújt és nagyobb ellenállóságot biztosít a szennyeződések ellen.

Bramac_protector_logoBRAMAC PROTECTOR

Hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések, mohásodás, színfakulás ellen.

BRAMAC PROTECTOR PLUS

Finom sima felülete, extrém ellenálló képessége a minőség csúcsa

Azzurro-wincolor-logoWINCOLOR az Azzurro tetőcserepek felületkezelése, a német Einza festékgyártó által kifejlesztett, jelenleg ismert leghatékonyabb felületi védelem a tetőcserép piacon.

A vakolat struktúrája alapvetően a termék szemcseösszetételéből adódik. A kivitelezés során viszont számos struktúraverzió alakítható ki, melynek csak a kivitelező szaktudása szab határt.

Míg a dörzsvakolatban kis mennyiségben vannak nagyobb szemcsék, addig a kapart hatású vakolat gyakorlatilag egyszemcsés adalékanyag-összetételű termékként azonosítható.

Kaparás: a felhordott összedolgozott vakolat felületét meghúzás után lehúzóvassal, szöges léccel átkaparják, ami a kapart vakolatréteg felső, összedolgozott részét eltávolítja, ezáltal a vakolat szemcsés szerkezete láthatóvá válik.

A vakolat struktúrája alapvetően a termék szemcseösszetételéből adódik. A kivitelezés során viszont számos struktúraverzió alakítható ki, melynek csak a kivitelező szaktudása szab határt.

A dörzsvakolatban kis mennyiségben vannak nagyobb szemcsék.

Dörzsölés: a vakolat szemcseméretének megfelelő vastagságban történő átdörzsölése. Mész és cementvakolatok esetén az alapvakolatokra egy, a habarcs szemcseátmérőjével egyező vékony vakolatréteg kerül felhordásra, aminek átdörzsölésével véglegesítik a felületet.

Kedves Vásárlóink!

Ideiglenesen új helyre költöztünk!
A Csenterics Sándor utcai üzletünk helyett  személyesen
a következő címen érnek el bennünket:

2030 Érd Külterület 073/91 hrsz.

Egyéb elérhetőségeink

Levelezési cím:
R-Linea Sped Bt.
2440 Százhalombatta Pf. 111.

Értékesítés 
Rózsás Erzsébet 06 30 525 1348
Rendelés kezelés
Hajdú Attila 06 30 525 1347
Email: lineasped@gmail.com
Email: info@lineasped.hu
Web: www.epitoanyagvasarlas.hu
Nyitvatartás

Hétfőtől-Péntekig : 7-17 óráig
Szombaton : 7-12 óráig