LEIER LAJTA TÍPUSHÁZ

LEIER LAJTA TÍPUSHÁZ

LAJTA ház
A LAJTA ház alaprajzát a képek között találja!

Bruttó alapterület 69,24 m2
Össz. nettó alapterület (földszint + emelet) 105,95 m2
Hasznos alapterület (földszint + emelet) 105,95 m2
Nyitott terasz 15,25 m2
Tető típusa lapostető
Szobák száma nappali + 4 szoba
Fürdőszobák száma 2
Szintek száma 2
Épületmagasság 6,51 m
CSOK ✅ (3 vagy több gyerek)
Ideális 5 fő részére

A Lajta ház Leier termékeinek nettó ára gyári átadással, fuvar nélkül: 11 600 000 Ft*
A Típusházhoz szükséges Leier termékek nettó ára klímafödémmel és belső hőszigeteléssel (opcionális): 21 800 000 Ft*

 

Műszaki tartalom:
Leier egyenes karú lépcső 1 db
Leier Kéregfal (LKF) belső hőszigeteléssel 180 m2
Leier Klímafödém (földszint + emelet) 113 m2
Leier LSK kémény 6,67 fm
Leier Zsalukő ZS30 16 m2
Leier Zsalukő ZS15 38 m2
Leiertherm 10/50 válaszfal tégla 89 m2
MDVA 100 áthidaló 3 db
MDVA 125 áthidaló 5 db
Kaiserstein Taverna színes térkő 15 m2
Kerti szegélykő 12 fm

 

Leírás

Miért is éri meg a Leier Típusházaiban gondolkodni?

  • Egy Leier Típusház tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek előre tervezni és a terveiket pontosan és kiszámíthatóan megvalósítani, mind anyagi, mind ütemezési szempontból.
  • Kínálatunkban 14 különböző alapterületű és elrendezésű típusház és 3 féle garázs található. A méretek tekintetében a 30 m2-es „garzonszerű” házaktól, egészen a nagy – 3-4 gyermekes – családok számára tervezett CSOK kompatibilis 160 m2-es házakig minden igény teljesíthető.
  • A Leier típusházai olyan méretpontos előregyártott elemekből épülnek fel, amelyek nagyban megkönnyítik a kivitelezés folyamatát.
  • A kéregfalas technológiával egy szerkezetkész ház megépítése lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint ami a hagyományos építési módoknál megszokott.
  • A jóval kevesebb szakembert és eszközt igénylő folyamat során az elemek ütemterv szerint érkeznek az építkezés helyszínére, ahol akár órák alatt a helyükre kerülnek a falak.
  • A Leier kéregfalakba már a gyártás során – a tervek szerint – belekerülhetnek az elektromos szerelvények is, azaz az elektromos dobozok elhelyezése és a hozzájuk tartozó védőcsövezés helyszíni véséssel járó munkafázisa is kihagyható.
  • Ennek a megoldásnak köszönhetően a falak felülete sima, glettelésre kész, így még egy munkafázis megspórolható, hiszen nem kell vakolni – ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg – arról nem is beszélve, hogy itt mindenképpen „egyenes” falakat kapunk a gyártási technológiának köszönhetően.
  • Az egyes típusházak kérhetőek belső hőszigetelésű kéregfalakkal is
  • A kiváló minőségű klímafödém rendszerünknek köszönhetően a ház hűtő- és fűtőrendszere megfelelhet a legszigorúbb energetikai előírásoknak is.

Leier Kéregfal (LKF):

Falvastagság: 40 cm
Mennyisége: 180 m2 falazat
25 db elektromos doboz és a hozzá tartozó védőcsövezés a termékbe építve
40 cm teljes falvastagság: 7 cm külső beton kéreg, 14 cm PIR hőszigetelés, 13 cm helyszíni beton mag, belső oldali 6 cm vastag kéreg. Ezzel a fal 0,16-os U értéket tud
Nem igényel külső és belső oldali vakolást
A Leier Kéregfalat betonnal kell kitölteni

Leier Klímafödém (földszint + emelet):

Mennyisége: 113 m2 felület
23 db elektromos doboz a termékbe építve
Nem igényel vakolást

 

Fontos ár információk

FONTOS!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Leier a típusházak ötleteit adja, illetve az ezekhez a házakhoz szükséges összes Leier építőanyag tájékoztató jellegű árkalkulációját. *A feltüntetett árak tájékoztató jellegű nettó termékárak, nem tartalmazzák a szállítás és a kivitelezés költségét valamint a további szükséges építőanyagok és épületszerkezetek (alapozás, aljzat, nyílászárók, szigetelések stb.) árát. A Leier kivitelezést nem végez. Kivitelezőről a megrendelő saját hatáskörben gondoskodik. A szerződés Ön és az R-Linea Sped Bt. között jön majd létre. Az előregyártott elemeket az írásos rendeléstől számított akár 4-8 héten belül tudjuk az építési helyszínre szállítani.

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top