LEIER DRÁVA TÍPUSHÁZ

LEIER DRÁVA TÍPUSHÁZ

DRÁVA ház
A DRÁVA ház alaprajzát a képek között találja!

Bruttó alapterület 64,90 m2
Össz. nettó alapterület (földszint + emelet) 80,47 m2
Hasznos alapterület (földszint + emelet) 77,78 m2
Terasz összesen 17,40 m2
Szobák száma nappali + 3 szoba
Tető típusa nyeregtető
Fürdőszobák száma 2
Szintek száma 2
Épületmagasság 5,24 m
CSOK ✅ (1 gyerek)
Ideális 3-4 fő részére

A Dráva ház Leier termékeinek nettó ára gyári átadással, fuvar nélkül: 7 900 000 Ft*

 

Műszaki tartalom:
Leier húzott karú lépcső 1 db
Leier Kéregfal (LKF) 153 m2
Leier Mesterpanel (LMP) 31 m2
Leier LSK kémény 7 fm
Leier Zsalukő ZS15 1 m2
Leier Zsalukő ZS30 17 m2
Leiertherm 10/50 válaszfal tégla 70 m2
MDVA 100 áthidaló 3 db
MDVA 125 áthidaló 3 db
Kaiserstein Taverna színes térkő 18 m2
Kerti szegélykő 12 fm
Betoncserép Toscana fekete 870 db
Kúpcserép Toscana fekete 30 db
Szellőzőcserép Toscana fekete 25 db

Leírás

Miért is éri meg a Leier Típusházaiban gondolkodni?

  • Egy Leier Típusház tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek előre tervezni és a terveiket pontosan és kiszámíthatóan megvalósítani, mind anyagi, mind ütemezési szempontból.
  • Kínálatunkban 14 különböző alapterületű és elrendezésű típusház és 3 féle garázs található. A méretek tekintetében a 30 m2-es „garzonszerű” házaktól, egészen a nagy – 3-4 gyermekes – családok számára tervezett CSOK kompatibilis 160 m2-es házakig minden igény teljesíthető.
  • A Leier típusházai olyan méretpontos előregyártott elemekből épülnek fel, amelyek nagyban megkönnyítik a kivitelezés folyamatát.
  • A kéregfalas technológiával egy szerkezetkész ház megépítése lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint ami a hagyományos építési módoknál megszokott.
  • A jóval kevesebb szakembert és eszközt igénylő folyamat során az elemek ütemterv szerint érkeznek az építkezés helyszínére, ahol akár órák alatt a helyükre kerülnek a falak.
  • A Leier kéregfalakba már a gyártás során – a tervek szerint – belekerülhetnek az elektromos szerelvények is, azaz az elektromos dobozok elhelyezése és a hozzájuk tartozó védőcsövezés helyszíni véséssel járó munkafázisa is kihagyható.
  • Ennek a megoldásnak köszönhetően a falak felülete sima, glettelésre kész, így még egy munkafázis megspórolható, hiszen nem kell vakolni – ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg – arról nem is beszélve, hogy itt mindenképpen „egyenes” falakat kapunk a gyártási technológiának köszönhetően.
  • Az egyes típusházak kérhetőek belső hőszigetelésű kéregfalakkal is
  • A kiváló minőségű klímafödém rendszerünknek köszönhetően a ház hűtő- és fűtőrendszere megfelelhet a legszigorúbb energetikai előírásoknak is.

Leier Kéregfal (LKF):

Falvastagság: 20 cm
Mennyisége: 153 m2 falazat
35 db elektromos doboz és a hozzá tartozó védőcsövezés a termékbe építve
A 20 cm-es kéregfal 15 cm-es grafitos hőszigeteléssel 0,19 W/m2K „U” értéket tud, ez egyenértékű a Leiertherm 30 NF tégla + 9 cm grafitos szigetelés értékével, viszont megspórolható 4 cm falvastagság
Nem igényel külső és belső oldali vakolást
A Leier Kéregfalat betonnal kell kitölteni

Leier Mesterpanel (LMP):

Mennyisége: 31 m2 felület
6 db elektromos doboz a termékbe építve
Nem igényel vakolást

Fontos ár információk

FONTOS!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Leier a típusházak ötleteit adja, illetve az ezekhez a házakhoz szükséges összes Leier építőanyag tájékoztató jellegű árkalkulációját. *A feltüntetett árak tájékoztató jellegű nettó termékárak, nem tartalmazzák a szállítás és a kivitelezés költségét valamint a további szükséges építőanyagok és épületszerkezetek (alapozás, aljzat, nyílászárók, szigetelések stb.) árát. A Leier kivitelezést nem végez. Kivitelezőről a megrendelő saját hatáskörben gondoskodik. A szerződés Ön és az R-Linea Sped Bt. között jön majd létre. Az előregyártott elemeket az írásos rendeléstől számított akár 4-8 héten belül tudjuk az építési helyszínre szállítani.

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top