LEIER MARCAL TÍPUSHÁZ

LEIER MARCAL TÍPUSHÁZ

MARCAL ház
A MARCAL ház alaprajzát a képek között találja!

Bruttó alapterület 85,20 m2
Nettó alapterület 70,00 m2
Hasznos alapterület 70,00 m2
Terasz 21,30 m2
Tető típusa nyeregtető
Szobák száma nappali + 2 szoba
Fürdőszobák száma 1
Szintek száma 1
Épületmagasság 3,55 m
CSOK ✅ (1 gyerek)
Ideális 2-3 fő részére

A Marcal ház Leier termékeinek nettó ára gyári átadással, fuvar nélkül: 6 700 000 Ft*

 

Műszaki tartalom:
Leier Kéregfal (LKF) 114 m2
Leier Mesterpanel (LMP) 49 m2
Leier LSK kémény 5,33 fm
Leier Zsalukő ZS15 1 m2
Leier Zsalukő ZS30 18 m2
Leiertherm 10/50 válaszfal tégla 62 m2
MDVA 100 áthidaló 4 db
MDVA 125 áthidaló 3 db
Kaiserstein Taverna színes térkő 21 m2
Kerti szegélykő 14 fm
Betoncserép Toscana fekete 1020
Kúpcserép Toscana fekete 30
Szellőzőcserép Toscana fekete 25

Leírás

Miért is éri meg a Leier Típusházaiban gondolkodni?

  • Egy Leier Típusház tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnek előre tervezni és a terveiket pontosan és kiszámíthatóan megvalósítani, mind anyagi, mind ütemezési szempontból.
  • Kínálatunkban 14 különböző alapterületű és elrendezésű típusház és 3 féle garázs található. A méretek tekintetében a 30 m2-es „garzonszerű” házaktól, egészen a nagy – 3-4 gyermekes – családok számára tervezett CSOK kompatibilis 160 m2-es házakig minden igény teljesíthető.
  • A Leier típusházai olyan méretpontos előregyártott elemekből épülnek fel, amelyek nagyban megkönnyítik a kivitelezés folyamatát.
  • A kéregfalas technológiával egy szerkezetkész ház megépítése lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint ami a hagyományos építési módoknál megszokott.
  • A jóval kevesebb szakembert és eszközt igénylő folyamat során az elemek ütemterv szerint érkeznek az építkezés helyszínére, ahol akár órák alatt a helyükre kerülnek a falak.
  • A Leier kéregfalakba már a gyártás során – a tervek szerint – belekerülhetnek az elektromos szerelvények is, azaz az elektromos dobozok elhelyezése és a hozzájuk tartozó védőcsövezés helyszíni véséssel járó munkafázisa is kihagyható.
  • Ennek a megoldásnak köszönhetően a falak felülete sima, glettelésre kész, így még egy munkafázis megspórolható, hiszen nem kell vakolni – ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg – arról nem is beszélve, hogy itt mindenképpen „egyenes” falakat kapunk a gyártási technológiának köszönhetően.
  • Az egyes típusházak kérhetőek belső hőszigetelésű kéregfalakkal is
  • A kiváló minőségű klímafödém rendszerünknek köszönhetően a ház hűtő- és fűtőrendszere megfelelhet a legszigorúbb energetikai előírásoknak is.

Leier Kéregfal (LKF):

Falvastagság: 20 cm
Mennyisége: 114 m2 falazat
18 db elektromos doboz és a hozzá tartozó védőcsövezés a termékbe építve
A 20 cm-es kéregfal 15 cm-es grafitos hőszigeteléssel 0,19 W/m2K „U” értéket tud, ez egyenértékű a Leiertherm 30 NF tégla + 9 cm grafitos szigetelés értékével, viszont megspórolható 4 cm falvastagság
Nem igényel külső és belső oldali vakolást
A Leier Kéregfalat betonnal kell kitölteni

Leier Mesterpanel (LMP):

Mennyisége: 49 m2 felület
15 db elektromos doboz a termékbe építve
Nem igényel vakolást

 

Fontos ár információk

FONTOS!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Leier a típusházak ötleteit adja, illetve az ezekhez a házakhoz szükséges összes Leier építőanyag tájékoztató jellegű árkalkulációját. *A feltüntetett árak tájékoztató jellegű nettó termékárak, nem tartalmazzák a szállítás és a kivitelezés költségét valamint a további szükséges építőanyagok és épületszerkezetek (alapozás, aljzat, nyílászárók, szigetelések stb.) árát. A Leier kivitelezést nem végez. Kivitelezőről a megrendelő saját hatáskörben gondoskodik. A szerződés Ön és az R-Linea Sped Bt. között jön majd létre. Az előregyártott elemeket az írásos rendeléstől számított akár 4-8 héten belül tudjuk az építési helyszínre szállítani.

Érdekelhetnek még…

Cím

Go to Top